Meistä

Alve Lindgren
Alve Lindgren on Tommin talli -blogin kirjoittaja ja miesten muodin asiantuntija. Hän haluaa kannustaa nuoria miehiä miettimään omaa pukeutumistaan ja omaa tyyliään. Alvelle vaatteet ja hiukset ovat aina olleet keino ilmaista itseään, ja hän haluaakin opettaa miehille rohkeampaa pukeutumista ja tyylitajua.

Hopparista hipsteriksi
Ala-asteikäisenä Alve ei muiden poikien tavoin juuri vaatteista tai muodista piitannut. Yläasteella musiikkimaku kuitenkin alkoi ohjailla pukeutumista, kun Alve innostui hip hop -musiikista ja räppäreiden suurista housuista ja löysistä huppareista. Opettajat toisinaan valittivat Alven roikkuvista housuista tai piposta sisätiloissa, mutta tämä oli pieni hinta siitä, että Alve koki pystyvänsä tyylillään ilmaisemaan omaa maailmankatsomustaan ja identiteettiään. Tämä sama tunne ohjaa Alvea yhä tyyliasioissa, vaikka hopparivaatteet ovatkin taakse jäänyttä elämää.

Alven tyyli lähti yläasteen jälkeen kehittymään niin sanotusti hipsterimpään suuntaan. Pukeutumiseen tuli trendikkyyttä ja vaatteisiin hiukan lisää istuvuutta. Helppo ja näennäisen rento tyyli onkin Alven juttu yhä tänäkin päivänä – leikkimielisyyttä unohtamatta.

Tyyliä ei kannata ottaa liian vakavasti
Alven motto tyylin suhteen on, että sitä ei kannata ottaa liian vakavasti. Hän kannustaakin suomalaisia miehiä etenkin rohkeampaan värien ja kuosien käyttöön. Musta, harmaa ja valkoinen eivät ole nykyään ainoita sallittuja värejä miehillekään. Myös vaatteiden istuvuuteen kannattaa kiinnittää huomiota. Roikkuvat tai kiristävät vaatteet eivät pue ketään. Mieskin näyttää paremmalta oikeankokoisissa vaatteissa.

Myös hiusten suhteen Alve toivoo miehiltä uskallusta. Pitkät hiukset tai mielenkiintoiset leikkaukset ovat hyvä tapa tuoda vaihtelua ja piristystä ulkonäköön. Meta title
Alve Lindgren opastaa miehiä tyyliasioissa
Meta description
Alve Lindgrenille pukeutuminen on keino ilmaista itseään. Blogissaan hän jakaakin miehille tyyli- ja pukeutumisvinkkejä.