Miesten muoti, asusteet, vinkit ja ajankohtaiset tyylit

960Miesten lifestyle ja muoti ovat aiheita, joista kirjoitetaan varsin vähän verrattuna esimerkiksi naisten muotiin ja tyyliin. Miehistä on kuitenkin tulossa aiempaa muotitietoisempia. Nykyajan moderni mies onkin usein hyvin kiinnostunut myös omasta tyylistään ja ulkonäöstään. Etenkin nuorten miesten joukosta löytyy paljon jo erittäin tyylikkäitä ja hyvin pukeutuvia yksilöitä. Naisille tuntuu olevan tyylivinkkejä kaikki lehdet pullollaan. Mistä miehet sitten löytävät tietoa ajankohtaisista trendeistä ja tyylisuuntauksista? Tokihan miehetkin voivat halutessaan selailla lähes jokaiseen talouteen tulevia vaatekauppojen kuvastoja, mutta se taitaa kyllä olla enemmän naisten puuhaa.

Mitä muoti on ja miten se syntyy?

Mitä muoti on ja miten se syntyy?Mitä muoti sitten on? Se on jota kuinkin juuri tiettynä ajankohtana suosiossa oleva pukeutumistyyli. Kaikkihan varmaan vielä muistavat esimerkiksi 80-luvun miesten permanentit, tiukat farkut sekä olkatoppaukset. Sekin oli vain ohimenevä trendi, joka sittemmin vaihtui erilaiseen pukeutumistyyliin. Muotitrendit ovatkin lyhytaikaisia ja muotitietoiset ihmiset omaksuvat tilalle jotakin uutta. Miten uusi muotitrendi syntyy? Uusi muotitrendi syntyy, kun tarpeeksi moni uusia trendejä seuraileva alkaa pukeutumaan samalla tavalla kuin esimerkiksi julkisuuden henkilöt. He ovat usein parrasvaloissa ja lehtien palstoilla, joten heidän pukeutumistyylejään on hyvin helppo seurailla.

Miespuolistenkin julkkisten vaatteista kehkeytyy usein uusia pukeutumistrendejä, joita muotitietoiset ja ajan hermolla olevat miehet helposti lähtevät seuraamaan. Tämän lisäksi myös netistä löytyvät miesten pukeutumiseen suunnatut blogit ja pukeutumisvinkit listaavat kauden pukeutumistyylit sekä miesten vaatteet. Miehille suunnattuja muoti- ja lifestyle-blogeja löytyy ulkomaisten lisäksi myös muutama Suomesta. Tutkimusten mukaan miehetkin ovat alkaneet tilaamaan vaatteitaan nettikaupoista entistä enemmän. Kaiken muun lisäksi muotityylejä on helppo löytää miehille suunnatuista lifestyle-lehdistä. Mikäli haluaa ottaa haltuun kaikki viimeisimmät trendit, on miehillekin järjestetty omat muotiviikot.</p>

Tyylikkään miehen vaatekaappiin kuuluvat perusvaatteet

Tyylikkään miehen vaatekaappiin kuuluvat perusvaatteetMiehillä on naisten tapaan myös tietyt perusvaatteet, jotka pitäisi löytyä jokaisesta vaatekaapista. Muodikkaat miesten vaatteet koostuvat siististä puvun takista, jota voi käyttää niin arjessa kuin juhlissakin. Siihen pitää myös löytyä tyylikäs huivi. Kauluspaidat kuuluvat tyylikkään miehen vaatetukseen. Niitä voi olla useita eri värejä. Ne on sitten helppo yhdistellä siisteihin farkkuihin tai chinoihin, jotka myöskin kuuluvat miesten perusvaatetukseen. V-aukkoinen neule ei ole koskaan väärä valinta. Siihen saa mukavasti yhdistettyä myös solmion. Laadukas kello herättää positiivista huomiota, joten sellainenkin olisi hyvä olla mukana perusvaatetuksessa. Yhteensopiva salkku tai laukku sekä kengät viimeistelevät tyylikkään pukeutumisen.

Vaatteet tekevät miehen

Vanha sanontahan kuuluu, että vaatteet tekevät miehen. Tyylikkäät miesten asusteet sisältävät muutaman perusvaatteen, joiden ympärille voi alkaa oman mieltymyksensä mukaan lisäämään erilaisia, niitä täydentäviä värejä ja kuoseja. Muutama tumma perusvaate yhdistettynä sesongin muotiväreihin on helppo tapa pysyä trendikkäänä. Vaatetyylit jakavat varmasti mielipiteitä, eikä trendejä tarvitsekaan orjallisesti seurata. Parasta on, kun poimii jokaisesta muotivirtauksesta ne itseään eniten miellyttävät piirteet. Pukeutumisessa lähes tärkeintä onkin se, että viihtyy kantamissaan vaatteissa. Tällä tavalla pukeutumisesta tulee osa omaa viihtyvyyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Mistä sitten ikinä omat muotitrendinsä löytääkään, pääasia on, että on itse tyytyväinen.