Siirry suoraan sisältöön
Tommintalli » Miesten blogi » Pitkät hiukset miehellä ovat näyttävät

Pitkät hiukset miehellä ovat näyttävät

Miehellä voi olla myös pitkät hiukset.

Ovatko pitkät hiukset miehellä huono idea? Eivät ole, koska niitä voi muotoilla eri tavoin ja sitä paitsi ne ovat trendikkäitä. Mallit voivat vaihdella puolipitkästä pidempään eikä kukaan kiellä kieräyttämästä niitä pienelle nutturalle tai poninhännälle. Ja mitä pidemmät hiukset ovat, niin sitä helpompi niitä on myöskin käsitellä ja helpommin ne myös saa sutaistua edestä pois. Pitkiä hiuksia voi hyvin kokeilla, vaikka niiden kasvattaminen olisikin jossakin vaiheessa hiukan ärsyttävää.

Pitkät hiukset miehellä, ideana takatukka tai permanentti

Pitkään on ollutkin muodissa sivusta lyhyet hiukset ja nyt on jälleen tulossa muotiin ysäriltä tuttuja vaikutteita. Ja kaikkein hurjimmat ennusteet lupaavat taas jopa permanenttien paluuta. Eli pitkiin hiuksiin on nyt myös tarjolla kunnon laineet. Viimeksi niitä onkin tainnut esiintyä villeinä vuosina 80- ja 90-luvuilla. Silloin hiuksiin toi tyyliä luonnolliset laineet eivätkä niinkään mummopermikset.

Miesten lyhyt hiustyyli olikin pitkään muotia ja monet meistä tottuikin siihen, että hiukset olivat sivusta lyhyet ja päältä pitkät. Nyt taas kasvatetaan pituutta myös sivuille eikä haittaa yhtään, vaikka takana olisi pidempikin hiustupsu. Mallia voi ottaa Miami Vicesta. Keskipitkiä hiuksia on tunnetusti ollut Brad Pittillä. Taaksepäin kammattuna pidempikin look näyttää hyvältä. Ja mikä parasta, naisethan ne siitä tykkäävät, joten kannattaa kokeilla!

Hiusvärejä pituuden kaveriksi

Hiusten värjäys on monen miehen juttu. Tai sitten se ei kiinnosta lainkaan. Nuoremmat miehet ovat kuitenkin hyvin sinut värien kanssa, joten kerrottakoon, että trendien mukainen suuntaus värjäykseen tulee myös ysäriltä. Silloinhan alaosa hiuksista oli hiukan tummempi riippuen omasta luonnollisesta hiustenväristä ja yläosa vastaavasti vaalennettu. Eli se tyypillinen poikabänditukka on taas tulossa muotiin. Ja jos on oikein hyvä takatukka jo valmiina, niin sitä voi säväyttää mukavalla värillä.

Avainsanat: