Siirry suoraan sisältöön
Tommintalli » Miesten blogi » Crop hiustyyli ja muut lyhyet mallit

Crop hiustyyli ja muut lyhyet mallit

Crop hiustyyli on lyhyt ja helposti muotoiltava tukkamalli.

Textured crop hiustyyli on yksi tämän hetken suosituimmista miesten tukkatyyleistä. Tässä tyylissä hiukset ovat leikattu eteenpäin muotoiltaviksi eli päälle jää paljon tukkaa ja sivut leikataan lyhyiksi. Tyyli sopii erityisesti paksuille ja rakennetta omaaville hiuksille. Textured crop -kampauksessa hiukset viimeistellään siihen sopivalla mattavahalla. Lopputulos silotellaan vesipohjaisella pomadalla. Jotta hiustyylin saa ylläpidettyä niin kannattaa käydä parturissa noin kolmen viikon välein.

French crop hiustyyli

French crop hiustyyli eli tutummin lyhyeksi leikattu otsatukka on ajaton ja särmikäs hiusmalli. Tätä klassista tyyliä on näkynyt katukuvassa läpi historia ja se pitää edelleen pintansa suosittujen hiustyylien joukossa. Yksi syy kestosuosioon on huippustylistit, jotka päivittävät hiusmallia ahkerasti erilaisilla fade- ja undercut -leikkauksilla. Tämä tyyli on vaivaton ylläpitää sekä se näyttää hyvältä useimmissa päänmuodoissa ja hiuslaaduissa.

Kautta aikojen miesten lyhyt hiustyyli on ollut suosittu. Miehet ovat ottaneet lyhyet hiusmallit omakseen ja historian eri aikakausina tyylit ovat muokkautuneet oman aikansa näköisiksi. Joinakin vuosikymmeninä lyhyt hiusmalli on ollut erittäin lyhyt ja toisina aikakausina siihen on tullut lisää pituutta. Osasyy lyhyiden hiusmallien suosioon on niiden helppous. Ne useimmiten näyttävät hyvältä jo heti herättyä, mutta kääntöpuolena on niiden ylläpito. Lyhyitä hiuksia täytyy siistiä useammin, jotta haluttu malli säilyy.

Jokaiselle löytyy jotakin

Hiustyylejä on olemassa vähintäänkin yhtä monia kuin on hiusalan ammattilaisia. Kukin ammattilainen jättää tuttuihinkin hiustyyleihin oman kädenjälkensä. Jokaiselle löytyy varmasti oma hiustyylinsä, jota pystyy ylpeydellä kantamaan. Yleensä hiukset kertovat jotakin kantajastaan. Ne voivat olla lyhyet, pitkät, hillityt, räväkät, jotain siltä väliltä tai täysin kaljut. Kaikille tyyleille löytyy kantajansa ja tekijänsä.

Avainsanat: