Siirry suoraan sisältöön
Tommintalli » Miesten blogi » Nykypäivän miesten hiusmalleja korostaa sekoitus uutta ja vanhaa

Nykypäivän miesten hiusmalleja korostaa sekoitus uutta ja vanhaa

miesten hiusmalleja

Tyylikkäitä miesten hiusmalleja on monenlaisia, mikä on hyvä asia. Nykyään entistä enemmän näkee pidempiä hiusmalleja, mutta monet eri hiusmallit on muokattavissa eri pituisiksi. Tänä päivänä kovassa huudossa on luonnollinen, mutta silti huoliteltu hiustyyli. Nykypäivän hiustyyleistä voi myös huomata, että ne ottavat paljon vaikutteista vanhoista tyyleistä, mutta antavat niille enemmän persoonallisuutta rajummilla pituuseroilla ja lopullisilla viimeistelyillä.

Miesten hiusmalleja erilaisille miehille

Minkälaiset hiustyylit sitten kelpaavat kellekin? Esimerkiksi niin sanottu ”Sport Military” sopii urheilulliselle miehelle, joka arvostaa hiustensa helppoutta. Tämä hiustyyli on erittäin lyhyt eikä sen laittamiseen tarvitse nähdä paljoa aikaa eikä vaivaa. ”Business casual” taas sopii sellaiselle miehelle, joka haluaa nähdä hiustensa muotoilussa vaivaa ja haluaa antaa itselleen itsevarman kuvan.

Miehen hiustyyli on sellainen asia, minkä ei tarvitse olla lopullinen, vaan omaa hiustyyliään voi aina muuttaa. Yksi toimiva tapa on muuttaa omaan hiustyyliään vuosittain ja tehdä halutessaan vain pieniä muutoksia siinä välissä. Tämä saa aikaan sellaisen kuvan, ettei pelkää kokeilla uusia asioita. Tällaisen persoonan voi tuoda myös omaan kehonkuvaan ja käyttäytymiseen.

Aina voi kokeilla pitkää hiustyyliä

Vaikka hiustyylit aina hieman vaihtelee vuosittainkin, yksi piirre ei koskaan lähde pois muodista. Pitkät hiukset ovat aina mahdollisuus. Pitkissäkin hiuksissa voi ottaa huomioon omat mieltymykset ja muotoilla niitä oman maun mukaan. Paras puoli pitkissä hiuksissa on se, että ne voi aina leikata lyhyemmäksi, jos ei niistä pidäkään.

Avainsanat: