Siirry suoraan sisältöön
Tommintalli » Miesten blogi » Miesten permanentti kesähessulle

Miesten permanentti kesähessulle

Miesten permanentti voi olla tyylikkään laineikas.

Tästä ollaan puhuttu jo aiemminkin, mutta edelleen miesten permanentti on ajankohtainen. Mikä onkaan juuri sopiva kesähessulle, kun permiskiharat ja kesän tuoksinassa kasvanut parrankuontale. Muutaman päivän parransänki on juuri parasta, mitä äijä voi kasvoillaan kantaa. Siitä muuten syntyy katu-uskottava tyyli hetkessä ja tiedätkö miksi? Parta tuo hiukan kontrastia laineikkaisiin hiuksiin ja niin helposti sitä ollaan uskottavia. Kun yhdistää kaksi eri tyyliä, se on tehtävä siten, että se varmasti huomataan. Ja kyllähän kesähessu katseita saa!

Millainen miesten permanentti kesään?

Piti ihan tiedustella viisaammilta, millainen permanentti on kesähessulle parasta. Ensimmäinen vinkki oli, että tehdään hiuksista lyhyet ja sen jälkeen niihin laitetaan villit sekä vallattomat kiharat. Niistä ei ole hoitamisen vaivaa, koska se kuulemma hoituu tyyliin pese ja käytä. Kesällä saa olla hiukan villi, huoleton ja sekaisin. Tuo viimeinen tarkoittaa tietenkin niitä hiuksia! Jos on vähän nuorempaa hessu-mallia, niin silloin voi myös ottaa afrokiharat. Ne sopii kuin nenä päähän festareille rockahtavaan tyyliin.

Toisinaan pitkät hiukset miehellä on aivan hyvä vaihtoehto ja jos niissä on sellaista luonnollista kiharaa, niin aina paranee. Tähän minulle vinkattiin, että jos ei niitä kiharoita ole valmiiksi, niin permanentilla saadaan myös mukavia laineita aikaan. Ne onnistuu, jos yhdistellään erilaisia rullakokoja ja siitä tulee tosi rento eikä tämän tyyppisen kiharan tarvitse kestääkään kovin pitkään. Kunhan on kesäkuukaudet, se riittää. Tärkeintä onkin näyttää hyvältä kesämieheltä rennolla olemuksella, löysillä vaatteilla ja siinä parransängessä.

Onko osapermanentti mahdollisuus?

Olin jo lopettelemassa, kun perään vielä hihkaistiin, että on olemassa myös osapermanentti. Se sopii sellaiselle, jolla on päältä pidemmät hiukset, mutta sivuilta ajeltu suhteellisen lyhyeksi. Tämä sopiikin sellaiselle miekkoselle, jolla on aina kiire. Sen tekemiseen ei juurikaan kulu aikaa ja se kuulemma pistää kuriin joka ikisen itsepäisen hiuksen. Jos raaskisin niskatukastani luopua, olisi tämä ehdottomasti se, mitä voisin kokeilla. Parransänki jo rehottaa mukavasti, joten kiharat vain puuttuu. Siitä on miehen kesä tehty!