Siirry suoraan sisältöön
Tommintalli » Miesten blogi » Permanentti miehellä, hyvä vai paha?

Permanentti miehellä, hyvä vai paha?

Mies voi ottaa myös permanentin.

Nyt on todellakin poikain markkinat, mitä tulee hiuksiin. Hiuspituuksia on jokaiselle jotakin, kun se voi olla koneella leikattu, lyhyt, niin sanottu puolipitkä tai pitkä. Eikä paha valinta ole permanentti miehellä. Ja nyt en todellakaan sano, että permiksen, kuten asiaa toisella nimellä haukutaan, ei tarvitse olla sellainen täysin säkkärä vaihtoehto, vaan se voi olla laineikas ja sillä muuten saa niihin ohuisiin hiuksiin mukavasti lisää tuuheutta. Riittää, jos latvat on laineikkaat.

Surffikiharat eli paras permanentti miehellä

Surffikiharoiksi sanotaan sellaisia, jotka ovat joka tilanteessa rennon näköiset. Ne ovat kaiken lisäksi myös helppohoitoiset ja hyvin luonnolliset. Kiharat näyttävät siltä, että ne ovat tuulessa tuivertuneet, mutta silti siistin näköiset. Permis tuo hiuksiin tietyllä tavalla luonnollisuutta ja sen avulla hyvinkin lässähtänyt mielikuva muuttuu täysin toisenlaiseksi. Ja jos ne ärsyttävät, niin mikä onkaan helpompaa kuin sitoa ne kiinni eivätkä ne silloinkaan näytä pahalta.

Tuskin on mikään ongelma, että pitkät hiukset miehellä herättävät kiinnostavaa huomiota. Joillekin se tyyli vain sopii ja tällä hetkellä se on myös tosi trendikästä. Mieshän voi näyttää upealta siinä missä nainenkin. Miehen kiharat ei todellakaan tarvitse olla sellaiset todella kiharat, vaan isot, luonnolliset ja pehmeät kiharat syntyvät hyvinkin taitavissa käsissä isommilla rullilla. Yleensä miehille ei laiteta tyveen lainkaan rullia. Se toisi liikaa naismaisuutta.

Afrokiharat, mennäänkö liian pitkälle?

Kiharat ja permikset on ihan jokaisen äijän oma valinta. Jos miehelle sopii sellainen kunnon afroletti, niin mikä siinä, antaa mennä. Sehän tuo varsinkin nuoremmille miehille todellista asennetta, väittäisin peräti, että rock-henkeä. Yksi vaihtoehto on muuten vielä osapermanentti, jossa sivulta lyhyisiin, mutta päältä pitkiin voidaan saada hyvin kampautuvat ja tyylikkäät hiukset. Mies on maskuliininen, vaikka hiukset olisi raidoitettu tai hiukan kiharalla. Kokeillaanko, miten naiset meistä tykkää?

Avainsanat: